Anderen over Alex

  • Marcel Jongerius, voormalig Hoofd Inkoop Korps Landelijke Politie Diensten: "Alex heeft de inkooporganisatie Politie naar een hoger plan gebracht. Zijn kracht ligt in het begeleiden van complexe problemen naar bruikbare oplossingen".
  • Rutger de Jong, collega en inkoper bij Inkopenvoor: "Ik vind het heel knap dat je altijd het gevoel hebt weten over te brengen op mij dat je achter me stond. Ik heb echt geen moment het gevoel gehad dat ik er alleen voor stond, terwijl je me wel de ruimte hebt geboden om zelf een plan te trekken."
  • Otto Paans, kwartiermaker Bedrijfsvoering bij Veiligheidsregio Noord- en Oost Gelderland: "Ik heb Alex vanaf de eerste kennismaking leren kennen als deskundig en betrokken op zowel vakgebied als persoonsniveau. Bij de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland (VNOG) heeft hij een belangrijke rol gehad bij diverse strategische aanbestedingstrajecten. Ook heeft hij het ‘inkooplandschap’ in kaart gebracht. Daarna heeft hij op projectbasis de inkooporganisatie opnieuw ontworpen."
  • Rob Veeke, collega bij en partner van Inkopenvoor: "We kennen je als een echte professional; betrouwbaar, integer, toegewijd. Klant na klant leerde je waarderen, en nog een klant, en nog een klant. Wat een mooi professioneel trackrecord heb je opgebouwd in de afgelopen jaren".
  • Geert Jan Westhof, manager Inkoop van de Universiteit Twente:  "Alex is één van de beste inkoopadviseurs die ik ken. Inhoudelijk sterk, pro actief en kan zich als geen ander in een klus vastbijten. Van Alex weet je gewoon zeker dat hij een project succesvol zal oppakken en afronden!".